3 leuke manier om je vriendin te verassen

3 leuke manier om je vriendin te verassen

Ken je dat gevoel? Je wil vandaag of het weekend iets leuks voor je vriendin organiseren, maar je vervalt al snel in dezelfde patronen. Rozenblaadjes in bad, lekker eten koken of als verassing de gourmette-schotel van zolder halen. Super leuk, maar niet wat iedere vrouw echt als speciaal ervaart. Je wil iets doen, waar je vriendin het over 10 jaar nog over heeft. Wat zijn dan nou echt drie leuke opties? Hieronder vindt je drie unieke verassingen. We hebben gekozen voor een dure en een goedkope optie. Daarnaast hebben we een optie die je zo duur kunt maken als je zelf wil.

Reserveer een hotelkamer met jacuzzi

In coronatijd is dit natuurlijk een enorme hype geworden, omdat we allemaal niet op zomervakantie konden in 2020. We hielden geld over en kijken bij huis wat we er te doen was. Mooie, unieke hotelkamers met een bad, sauna en alle luxe die je maar kunt wensen voor één nacht werden ineens razendpopulair. Toch is dit de perfecte manier om even uit je normale dagelijkse rituelen te stappen. Reserveer een luxe hotelkamer als kado voor haar en trek je voor 24 uur helemaal terug in de hotelkamer. Zorg voor lekkere hapjes of laat iets bezorgen op de kamer. Hou er rekening mee dat deze prijzen flink op kunnen lopen. Daarnaast is het natuurlijk zeer attent als je haar favoriete borrel mee neemt.

‘Verstoppetje spelen’

Een combinatie tussen ‘hints’ en ‘verstoppetje spelen’. Organiseer het avondeten en maak een briefje met hints. Bij iedere hint hoort een klein kado. Verstop door het hele huis de kado’s. Na het tafelen schenk je een lekkere borrel in en ieder half uur mag je vriendin een hint pakken. Gegarandeerd een leuke avond.

Kies voor een stroomloze avond

Dit klinkt misschien heel suf, maar dit worden de meest romantische avonden. Door je mobiele telefoon uit te zetten, de lampen uit te laten en geen televisie te kijken kom je nader tot elkaar. Steek wat kaarsen aan en speel samen eens een bordspel. Neem een lekker bad of douche en kies voor een massage om de avond af te sluiten. Een avond zonder invloed van buitenaf kan een hele unieke wending aan je avond geven.