Duurzaam weekendje Texel met elektrische auto

Duurzaam weekendje Texel met elektrische auto

Als je de boot naar Texel oprijdt, is je weekendje weg al begonnen. De meeuwen die om de boot heenvliegen, het uitzicht op het eiland en het verlaten van het vaste land. Texel heeft iets magisch. Een weekendje Texel is dan ook de ideale manier om even heerlijk te ontspannen. Met de elektrische auto wordt dit weekendje weg nog leuker. Er zijn laadpalen genoeg onderweg en je bent duurzaam bezig, waardoor volgende generaties ook kunnen blijven genieten van al het natuurschoon op Texel!

Goede voorbereiding

Een weekend naar Texel met de elektrische auto wordt nog comfortabeler als je vooraf een goede reisplanning maakt. Zoek vooraf uit waar de laadpalen staan en neem dit mee in je route. Op deze manier kom je nooit voor verrassingen te staan. De stops om bij te laden, kun je natuurlijk ook gebruiken om bijvoorbeeld even een kop koffie te drinken of een broodje te eten. Plan leuke stopplekken in, dan wordt ook het laden van de elektrische auto een stukje vakantie!

Comfortabel reizen

Als je kiest voor een weekend weg naar Texel met de Peugeot e-208 GT, wordt het pas echt genieten. In deze Peugeot vinden we de i-Cockpit, wat rijden in deze auto fantastisch maakt. Op Texel vind je veel kleine weggetjes, waarop het heerlijk rijden is in deze Peugeot. Onderweg rij je langs boerderijen, weilanden en schapen. Prachtige vergezichten, maken Texel tot een uniek stukje Nederland. De 3D- weergave van de i-Cockpit maakt het mogelijk om je eigen auto te zien rijden op de route, waardoor navigeren nog makkelijker en leuker wordt. De veiligheidssystemen en de wegligging van deze Peugeot zijn uitstekend, waardoor je altijd een veilig gevoel hebt in deze auto.

Texel is optimaal genieten

Texel is zeer divers. Je kunt er genieten van een strandwandeling, parachutespringen en jezelf laten verwennen in een toprestaurant. Maar het is ook het eiland van prachtige dorpjes zoals Oudeschild, waar je echt het Texel van vroeger nog kunt beleven. Voor de natuurliefhebbers is er ook veel te doen op Texel. Een bezoek brengen aan het unieke natuurgebied de Slufter bijvoorbeeld, de enige plek in Nederland waar de zee vrij het land in kan stromen. Het is zeer de moeite waard om deze plek te bezoeken. Als je een verrekijker meeneemt en je hebt een beetje geluk, kun je vanaf het strand zeehonden zien zwemmen. Texel is puur genieten, zeker in combinatie met een elektrische auto!