Wat is een VPN en hoe gebruik je deze?

Wat is een VPN en hoe gebruik je deze?

Internet is een enorm handige plek, je kan er van alles op doen: netflixen, downloaden en sociale media bijhouden. In contact blijven met anderen is nog nooit zo simpel geweest. Films en series kijken hoeven ook niet meer in de bioscoop, maar kan gewoon thuis. Echter zijn er ook meerdere nadelen van het internet. Dit kan met gemak voorkomen worden door een VPN te gebruiken. Een VPN is een virtual private network met vele voordelen. VPN Nederland zet zich in om Nederlanders een vrij en veilig internetgebruik te geven. Deze online bescherming komt in de vorm van een gratis VPN!

Waarom is een VPN zo handig?

  • Meer privacy door een VPN
  • Meer vrijheid op internet
  • Veiliger op internet

Hoe werkt een VPN?

VPN Nederland biedt een gratis VPN om jou anoniemer, veiliger en vrijer op het internet te begeven. Een VPN versleutelt alles wat jij op internet doet met een VPN tunnel. Alles wat jij op internet doet wordt beveiligd verstuurt naar de website. Zo kan jouw internetprovider niet inzien wat er allemaal op je beeldscherm doet. Daarnaast wordt het IP-adres versleuteld en ziet iedereen die meekijkt de locatie van jouw VPN-server, in dit geval dus VPN Nederland.

Meer privacy tijdens het internetten

Door de versleuteling van je activiteit op internet weet niemand wat jij aan het doen ben op internet. Vooral op open netwerken is dit handig, zodat niemand in jouw netwerk kan breken. Bovendien weet niemand waar jij aan het internetten bent. Het IP-aders wordt namelijk verandert in die van VPN Nederland of een zelf gekozen adres. Vele internetdiensten komen bovendien steeds meer over jou te weten door het niet gebruiken van een VPN. Zij weten waar je bent, hoelang je er bent en wat je doet. Het verschuilen van jouw IP-aders draagt dus bij aan een betere privacy op internet.

Meer vrijheid op internet

Dit is meteen de reden waarom je vrijer bent op het internet. Omdat jouw IP-adres niet te achterhalen is, kan jij overal op de wereld zijn. Zo kun jij alle films en series bekijken op Netflix of HULU. Deze online videodiensten zijn namelijk gebonden aan een land. In bijvoorbeeld de Verenigde Staten zijn andere films en series beschikbaar dan in Nederland. Verder wordt de censuur die de overheid of bepaalde online diensten hanteren, tegengegaan. Zo kun jij alle informatie zien op internet zonder dat het verborgen wordt. VPN Nederland helpt je zo vrijer te kunnen bewegen op het internet.

Veiliger op internet

Omdat een VPN jouw gegevens zwaar versleutelt zijn alle ingevulde gegevens niet te achterhalen. Zo ben jij moeilijker te hacken, omdat de ingevulde wachtwoorden niet terug te vinden zijn. Door een ander IP-adres is het tevens onmogelijk voor bedrijven en instanties te weten waar jij je bevindt. Op deze manier ben jij beschermd op internet. Niemand weet wat je online doet, waar je dit doet en hoelang je dit doet. Als je je veiliger wilt bevinden op het internet is een VPN ideaal!

Een VPN is dus perfect om veiliger, vrijer en anoniemer te zijn op het internet. VPN Nederland biedt een gratis virtual private network om jou deze vele voordelen te bieden. Zo kan jij je zonder zorgen begeven op het online netwerk in de trein of op je school. Hackers maken geen kans en je kan alles bekijken wat je maar wilt!