Benieuwd naar de schoenenzomertrends 2023?

Benieuwd naar de schoenenzomertrends 2023?

De zomer komt er in rap tempo aan! Dat is natuurlijk heerlijk, geen fijnere tijd dan lekker genieten van de zon, hoge temperaturen en dat fijne buitenleven. Het is juist nu een goed moment om jezelf te verdiepen in de schoenenzomertrends voor dit jaar. Er zijn online veel leuke dames schoenen te vinden, die jou gegarandeerd laten stralen deze zomer. Nieuwsgierig geworden? Hier komen de trends voor 2023!

Sneakers

Ga jij vaak naar het strand en vind je het dan ook zo heerlijk om na afloop van zo’n strandsessie lekkere schoenen aan te trekken? Sneakers zijn op dit soort momenten ideaal, dat komt mooi uit, want deze zomer zijn ze weer helemaal in! Ideaal om deze schoenen in je strandtas te stoppen dus! In de zomerperiode is het wel verstandig om te gaan voor lichtere, zomerse kleuren voor je schoenen zoals wit, geel of juist een lekker fel, licht kleurtje. Sneakers kun je dit jaar ook prima aan doen naar bijvoorbeeld een leuk strandfeest of BBQ, deze schoenen worden helemaal de trend dit jaar!

Loafers en sandalen

Wat is er nu fijner dan instapschoenen? Je hoeft je veters niet te strikken, ze zitten heerlijk en zijn bovendien ook nog eens heel stijlvol. Hier komt nog een extra voordeel bij; dit jaar zul je ze vaak gaan zien. Loafers hebben het voordeel dat je ze prima kunt dragen naar bijvoorbeeld een bruiloft of strandfeest, maar ook voor je werk (bijvoorbeeld als je op kantoor werkt) zijn ze ideaal. Op kantoren kan het zomers nog best warm worden, waardoor wat verkoeling bij je voeten altijd welkom is. Dat geldt overigens ook voor sandalen; ook deze schoenen gaan we deze zomerperiode vaak terugzien. Ga voor stijlvolle sandalen, hiermee combineer je praktische schoenen met elegantie. Ideaal toch?

Chique en stijlvol; ga voor espadrilles

Weleens van espadrilles gehoord? Net als loafers, zijn espadrilles ook lage schoenen die veel gemak bieden. Espadrilles kun je herkennen aan de touwzool, die deze schoen kenmerkt. Deze touwzool zorgt ervoor dat alles netjes en strak blijft zitten, maar zorgt er gelijktijdig ook voor dat espadrilles een klassieke, unieke uitstraling hebben. Ze zijn klassiek en hierdoor geschikt voor zakelijke gelegenheden zoals chique feestjes. Schoenen die je eigenlijk altijd in je kast moet hebben, zodat je altijd schoeisel hebt voor bijzondere gelegenheden waarbij je netjes voor de dag wilt komen.