Online jouw lenzen bestellen?

Online jouw lenzen bestellen?

Koop jij je zachte lenzen ook al online of koop jij je lenzen echter nog steeds in een optiekzaak om de hoek? Koop je ze echter nog steeds in een optiekzaak bij je in het dorp of in de stad dan is het wel goed om te weten dat bijna alle zachte lenzen die je bij een optiekzaak kunt kopen ook online te bestellen zijn maar dan veel goedkoper. Online kunnen bepaalde type lenzen tot wel 70% goedkoper zijn als je ze daar besteld.

Online lenzen bestellen, goedkoper?

Waarom is online je lenzen bestellen dan eigenlijk zoveel goedkoper, hoe kan dit nu eigenlijk? Vaak betaal je veel meer voor zachte lenzen bij een opticien omdat er gewoon meer kosten zitten verwerkt in de uiteindelijke prijs die onder de streep staat. Kijk maar eens goed hoe menige optiekzaak er uitziet, volledig hi-end ontworpen en dan staat er vaak ook nog eens de meest kostbare optiekapparatuur. Al deze kostbaarheden moeten dus terug verdient worden en dit zie je dan ook terug in de prijs van de zachte lenzen. Gaat het je echter alleen maar om de lenzen en niet om de dingen er omheen, bestel dan ook je lenzen voortaan online en ga direct veel besparen op de aanschaf van je lenzen.

Welke zachte lenzen zijn er verkrijgbaar?

Welke zachte lenzen kun je nu zoal online bestellen? Eigenlijk kun je alle soorten lenzen online bestellen die je eigenlijk ook in een optiekzaak kunt kopen, met een uitzondering van harde contactlenzen. De meest online bestelde lenzen zijn de zachte lenzen en wel te weten de daglenzen, weeklenzen en maandlenzen.

Maandlenzen zijn wel de meest bestelde lenzen online, maar daglenzen en weeklenzen worden ook steeds populairder bij lensdragers. Daar maandlenzen in verhouding meestal het goedkoopst zijn, bieden de daglenzen en weeklenzen de gebruiker vaak veel meer comfort. Daglenzen vervang je dus elke dag zoals de naam al aangeeft en het grote voordeel is ook nog eens dat ze per stuk zitten verpakt in een houder, dus je hoeft geen extra flessen lenzenvloeistof meer aan te schaffen.

Weeklenzen kan je kopen onder de naam Acuvue Oasys en deze lenzen zijn afkomstig van de fabrikant Johnson & Johnson. Weeklenzen draagt men maximaal voor een periode van 2 volle weken voordat deze aan vervanging toe zijn. Het mooiste van de Acuvue Oasys weeklenzen is dat ze heel veel zuurstof doorlaten, de gebruiker ook nog eens maximaal draagcomfort bieden en dat ze een UV filter bezitten om de ogen maximaal te beschermen tegen het schadelijk UV licht.

Koop je je lenzen online, vergeet dan niet om ook meteen lenzenvloeistof mee te bestellen om ze goed te onderhouden. Met onderhoudt moet je in dit geval denken aan het schoonmaken en desinfecteren van je lenzen. Het beste kan je kiezen voor een alles in één lenzenvloeistof. Een alles in één lenzenvloeistof kan je onder andere gebruiken om je lenzen mee in te zetten, mee af te spoelen, te reinigen en ook te desinfecteren.

Momenteel kan je online bij verschillende webshops terecht en een daarvan is bijvoorbeeld de webshop van Contactlenzen.net deze webshop verkoopt onder andere zachte lenzen, lenzenvloeistof en oogzorgproducten voor betaalbare prijzen.