VCA cursus in Millingen volgen

VCA cursus in Millingen volgen

Is uw bedrijf gevestigd in Millingen en voert u bouw gerelateerde werkzaamheden uit dan hebben uw medewerkers waarschijnlijk een VCA diploma nodig. in1keerVCA.nl verzorgt landelijk de VCA cursus en de VCA examens. Met meer dan 20 locaties voor de dagcursus en meer dan 70 locaties voor het examen is in1keerVCA.nl één van de grootste opleiders in Nederland. in1keerVCA.nl heeft in eigen beheer een e-learning gemaakt die de cursist snel veilig door de lesstof helpt. Geen lange teksten of video's maar kernachtige lesstof en examengerichte vragen. Bij een VCA dagcursus krijgt iedere cursist een gratis korte e-learning om zich alvast voor te bereiden op de dagcursus. Heb je de e-learning gemaakt en de dagcursus bij ons gevolgd dan geven wij als enige opleider in Nederland een gratis herexamen weg mocht je onverhoopt niet slagen.

Incompany

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA cursus organiseren dan kunt u ook bij ons terecht. Vanaf 8 personen is dit ook nog eens goedkoper. Onze instructeur neemt alles mee en ook het examenbureau komt met eigen laptops en een eigen internet verbinding op uw eigen locatie het VCA examen afnemen. Ook bij deze cursus geldt het gratis VCA herexamen als u de e-learning heeft afgerond.

VCA e-learning

Naast de dagcursus hebben we ook een uitgebreide VCA e-learning Nederlands, VCA e-learning Engels en VCA e-learning Pools beschikbaar voor kandidaten die thuis de lesstof willen doornemen op een tijdstip dat het hun uitkomt. Het examen moet wel worden afgenomen op 1 van onze examenlocaties. Op ieder moment van de dag kunt u met een code inloggen op onze e-learning module en verder gaan waar u was gebleven.

Welk soort VCA?

Er zijn 3 soorten VCA examen mogelijk. De lesstof van zowel de dagcursus als de e-learning is gelijk. De VCA VOL is voor leidinggevende medewerkers, de VCU VIL is voor medewerkers van uitzendbureaus en personeelsbemiddelingsbureaus. De VCA Basis is voor iedereen die dan nog overblijft. Kort gezegd de operationele medewerkers. 85% van de lesstof is gelijk bij zowel VCA VOL, VCU VIL en VCA Basis. Vandaar ook dat de lesstof gelijk is. De extra lesstof wordt tijdens de dagcursus summier behandeld en spreekt voor zich.