Dit zijn de meest verkochte broeken in Nederland

Dit zijn de meest verkochte broeken in Nederland

Op zoek naar de meest verkochte broeken in Nederland? Wij hebben ze voor je op een rij gezet! Deze broeken zijn namelijk het populairst bij onze Nederlandse klanten. Benieuwd welke modellen dit zijn? Lees dan snel verder!

Meest verkochte broeken

De meest verkochte broeken op dit moment zijn chino’s en de jeans. Dit komt omdat dit twee modellen zijn die je makkelijk kan combineren met verschillende soorten tops en schoenen. Daarnaast zitten ze ook nog eens heel comfortabel. Zowel voor zakelijk als privé zijn deze goed te combineren. Vooral mannen in Nederland vullen hun kledingkast met deze twee type broeken. Daarnaast worden in Nederland enorm veel trainingsbroeken verkocht. Een groot deel van de (vooral jongere) Nederlanders draagt thuis een trainings- of joggingbroek.

De Chino

De chino is een klassieker die je nooit uit de mode raakt. Het fijne aan dit model broek is dat je ‘m casual kan dragen, maar door hem op te rollen en te combineren met een mooie blouse ook chic kan stylen. Deze broek is er in verschillende kleuren, maar de meest populaire kleur lijkt op dit moment grijs.

De Jeans

De jeans is het meest veelzijdige kledingstuk dat er bestaat. Jeans zijn er in talloze wassingen, kleuren en pasvormen. Daarnaast kan je ze ook dragen voor verschillende gelegenheden. De meest populaire jeans van dit moment zijn de skinny jeans en de wide leg jeans. Deze twee modellen zitten heerlijk comfortabel en staan ook nog eens mooi.

Ook de jeans is er in verschillende soorten en kleuren. De meest populaire jeans bij onze vrouwelijke klanten is de skinny fit. Dit model jeans spant mooi om je lichaam en staat daardoor heel flatterend. Ook fijn: je kan ‘m met hakken dragen voor een night-out, maar ook met sneakers voor een casual look. De meest populaire kleur is donkerblauw, maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een spijkerbroek in een opvallende kleur zoals roze of geel.

Joggingbroek

Naast de chino en de jeans, zijn joggingbroeken ook heel populair in Nederland. Dit type broek is namelijk heel comfortabel én je kan ‘m makkelijk combineren met andere kledingstukken. Een joggingbroek staat namelijk net zo leuk met een mooie trui als met een sportieve hoodie. Ook fijn, je hoeft de trainingsbroek niet perse in de sportschool te dragen. Een joggingbroek is ook perfect om lekker mee thuis te relaxen op de bank en dat doen de Nederlanders dan ook graag.