Crypto kopen?

Crypto kopen?

Je hoort er tegenwoordig veel mensen over... het kopen van cryptomunten. Het begon enkele jaren geleden met de Bitcoin, maar tegenwoordig zijn er duizenden munten. Voor de beginner is het bijna niet meer te overzien want in welke crypto zou je moeten investeren? Uiteraard is het nog steeds niet te laat om Bitcoin te kopen want ondanks de enorme stijging die deze crypto heeft doorgemaakt is de rek er nog lang niet uit.

Welke crypto kopen?

Als je liever in een kleinere munt investeert om te kijken en benieuwd bent of deze ook zo een flinke stijging gaat laten zien dan zijn er nog genoeg goede alternatieven. Ethereum kopen is een goede optie deze munt heeft het laatste jaar een flinke stijging laten zien en als we de voorspellers mogen geloven dan zal deze stijging voorlopig nog wel doorzetten. Een munt die je ook niet over het hoofd mag zien is Cardano. Voor deze munt staan er in 2021 mooie uitbreidingen aan te komen die de koers van Cardano zeker gaan laten stijgen.

Litecoin

Een andere munt die je aan je portfolio kunt toevoegen is Litecoin. Ook voor deze crypto staan mooie uitbreidingen in de planning wat de koers zeker positief zal beïnvloeden. Litecoin kopen doe je voor de langere termijn omdat dit een munt is die langzaam stijgt. In de loop der jaren heeft de munt wel al een flinke stijging laten zien. In 2014 was de munt te koop voor een bedrag van 1.40 en nu in 2021 is de waarde gestegen naar 223 euro!

Buiten deze genoemde cryptomunten zijn er uiteraard nog veel munten die aan het begin van een mooie carrière staan. Welke munten de meeste potentie hebben om flink te groeien dat is niet te voorspellen. Al is het wel raadzaam om de professionals te volgen op de bekende kanalen om zo een beter inzicht te krijgen over welke munten de moeite waard zijn om te gaan kopen.

Welke munt je ook gaat kopen, beleg alleen met geld wat je ook daadwerkelijk kunt missen. De kans dat het namelijk minder goed afloopt is namelijk altijd aanwezig.