Drie leuke ideeën voor een man die vijftig wordt

Drie leuke ideeën voor een man die vijftig wordt

Als iemand vijftig jaar wordt, is dit iets om te vieren. En als je een vriend of familielid bent van degene die vijftig gaat worden, is het natuurlijk wel zo leuk om iets bijzonders te doen. Je wilt deze persoon natuurlijk wel laten weten dat je om hem geeft. Dit kan op verschillende manieren, maar je wilt uiteraard wel origineel voor de dag komen. Wij hebben drie leuke ideeën voor je op een rijtje gezet.

Organiseer een verrassingsfeest voor Abraham

Wat de jarige natuurlijk nooit zal vermoeden, is een verrassingsfeest. Door ruim van tevoren vrienden, kennissen en familie een uitnodiging te sturen, kan iedereen hier alvast rekening mee houden. Het leukste is natuurlijk als je met zijn allen om twaalf uur ’s nachts verzameld voor de deur van de jarige. Als hij opendoet, zal hij niet weten wat hij ziet. Al zijn vrienden, kennissen en familie doen middenin de nacht moeite om hem te verrassen. Een originele manier om Abraham in het zonnetje te zetten.

Haal een grap uit met Abraham

Als de Abraham iemand is die wel van een goede grap houdt, kun je ook kiezen voor heel iets anders. Bijvoorbeeld door met vrienden en familie zoveel mogelijk oude sleutels te verzamelen. Aan deze oude sleutels hang je een labeltje met het adres erop van Abraham. Deze sleutels strooi je vervolgens rond in de woonwijk van de jarige. Je zult zien dat iedereen de sleutels terug gaat brengen en het een drukte van belang wordt op zijn vijftigste verjaardag. En Abraham mag aan iedereen aan de deur uitleggen dat dit een grap was voor zijn verjaardag.

Abraham huren voor in de tuin

Een Abraham huren is ook een aanrader. Door een grote Abraham te huren, haal je een schitterende eye catcher in huis. De hele buurt ziet dat Abraham jarig is. Je kunt ervoor kiezen om de Abraham te voorzien van kleding of accessoires wat echt bij de jarige hoort. Denk hierbij aan een overall, een vishengel of een kratje bier. Een Abraham is altijd leuk en hij staat binnen een paar minuten.