Waarom is Andalusië zo populair?

Waarom is Andalusië zo populair?

Andalusië heeft een heerlijk klimaat en is veelzijdig. Daarnaast kun je in deze meest zuidelijke regio van Spanje genieten van de prachtige natuur en ook op cultuurgebied is hier veel te doen. De witte, Moorse huisjes maken dit gedeelte van Spanje onvergetelijk en geven je precies dat vakantiegevoel wat je soms even nodig hebt om weer helemaal op te laden. Kies jij ook voor Andalusië? 

Veelzijdige regio

Voor ieder type vakantie kun je prima terecht in Andalusië. Heb je net een drukke tijd achter de rug en ben je op zoek naar rust en ontspanning? De natuur is in deze regio erg rustgevend. Het is bijvoorbeeld absoluut de moeite waard om een bezoek te brengen aan de Sierra Nevada, een prachtige bergketen waar je heerlijk kunt wandelen en genieten van de prachtige natuur. Je zult merken dat je snel weer tot rust komt. Hou je er juist van om tijdens je vakantie steden te bezoeken? Dan kun je onder andere in Cordoba en Sevilla prima terecht. Deze prachtige steden hebben veel te bieden; prachtige oude gebouwen, een rijke historie en je kunt er ook nog eens prima shoppen!

Cádiz is de ideale vakantiestad

Een vakantie naar Cádiz is gegarandeerd genieten. Als je naar deze stad gaat, ervaar je meteen dat heerlijke vakantiegevoel. Deze stad, ook wel ‘de ommuurde stad’ genoemd, is op drie plaatsen omringd door water. Dit maakt deze stad uniek, daarnaast is de stad eeuwenoud en gelukkig is er nog veel van deze historie te zien. Op het gebied van architectuur en cultuur is deze stad uniek, ook vind je er prachtige theaters en paleizen. Breng zeker een bezoek aan de Kathedraal van Cádiz als je naar deze stad op vakantie gaat. Voor de liefhebbers van lekker eten en drinken kun je hier ook prima terecht, een zeer veelzijdige stad dus, waar het volop genieten is!

Benalmádena biedt veel aan de vakantieganger

Hou je van afwisseling op vakantie? Op zoek naar een veelzijdige stad om naar toe te gaan? Een vakantie naar Benalmádena is dan op je lijf geschreven. Hier kun je genieten van prachtige terrassen en leuke uitgaansgelegenheden. Ook kun je in deze Spaanse stad lekker shoppen en in de binnenstad genieten van prachtige oude gebouwen. Zeer de moeite waard zijn ook de kastelen van Benalmádena. Het kasteel Colomares biedt een prachtig uitzicht op zee, een fijne plek om het echte Spaanse vakantiegevoel te beleven. Heerlijk toch?