Fly drive is vrijuit vakantie vieren

Fly drive is vrijuit vakantie vieren

Ben jij niet zo van de groepen? Hou je ervan om zelf je vakantie in te vullen zoals jij dat wilt? Dat kan met een fly drive vakantie. Hierbij kun je op de plek van bestemming beschikken over een auto, waardoor je altijd de vrijheid hebt om te gaan en staan waar je zelf wilt. Je hoeft niet op een vast tijdstip te verzamelen in de lobby om met vijftig mensen de hele dag op pad te gaan. Fly drive is de ideale vakantie voor iemand die graag zelf bepaalt hoe zijn vakantie eruit komt te zien. Wat voor jou?

Lanzarote is ideaal voor fly drive

Een fly drive naar Lanzarote biedt kansen voor de vakantievierder die zelf de regie wil houden over zijn vakantie. Dit Canarische eiland heeft een heerlijk klimaat en staat bekend om zijn vulkanisch landschap. Een prachtig eiland om zelf te verkennen met de auto. Je kunt er stoppen bij de vulkanen om hier een stuk door dit unieke landschap te wandelen. Ook kun je meegaan op excursies om meer te weten te komen over dit unieke eiland Lanzarote. Hou je van watersport? Dan zul je hier volop genieten. Met een fly drive bepaal je altijd zelf hoelang je ergens blijft en wanneer het weer tijd wordt om te gaan. Ideaal toch?

Mallorca met eigen auto verkennen is puur vakantie

Mallorca is nog steeds razend populair onder vakantiegangers. Het eiland ligt op twee en een half uur vliegen van Nederland en heeft een heerlijk klimaat. Het zeewater is er rond de vierentwintig graden en de zon schijnt er gemiddeld driehonderd dagen per jaar. Dat is nog eens een heerlijke vakantiebestemming. Een fly drive Mallorca bied je de mogelijkheid om optimaal te kunnen genieten van dit eiland. Als je over een eigen auto kunt beschikken, kun je dus altijd overal zelf heen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om eens een dagje lekker rond te gaan rijden op het eiland. Tijdens deze tocht kun je bijvoorbeeld eens een weggetje inslaan en een bezoek brengen aan een oud, Spaans dorpje. De dorpsbewoners zullen het leuk vinden om je te mogen ontvangen. Drink hier eens een kopje koffie op het dorpsplein en geniet van het Spaanse dagelijks leven. Dichterbij het Spaanse leven kun je natuurlijk niet komen. Dat is het voordeel van een fly drive vakantie; je komt op plekken waar je met een groepsreis nooit zou komen. Boek jij ook een fly drive vakantie?